Informatie voor ondernemers

Proof Eyewear staat voor de drie principes :

          

                                

Proof Eyewear is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen een steentje bij kan dragen en iets te vertellen heeft. Op dit moment werken we samen met verschillende partners uit verschillende sectoren, en dit heeft ons veel nieuwe kennis en inzichten opgeleverd die terug te vinden zijn in onze producten en werkwijze. Al meer dan tweehonderd bedrijven wereldwijd gingen u voor.

                                                     

Proof Eyewear Monturen Zijn Altijd :

 

 

                                        

 

Al onze monturen worden met de grootste zorg ontworpen en met de hand gemaakt, dit proces begint bij het uitzoeken van de juiste duurzame materialen, pas als we tevreden zijn kan het handmatige productieproces beginnen onder de strengste gedrag regels die we in een Supplier Code of Conduct met onze leveranciers en toeleveranciers overeengekomen zijn. Deze gedragscode controleren wij op een regelmatige basis steekproefsgewijs.

 

 

Wij hebben bewust voor een ethisch bedrijfsmodel gekozen;

Look Good, Do good

 

Wij zijn wereldburgers en kiezen bewust voor een ethisch bedrijfsmodel om zo een steentje bij te dragen aan diegene die het nodig hebben,of het nu een lokaal project of een internationaal project betreft. Onze Do good projecten doen we samen met onze partner HELP International, hierdoor kunnen we de juiste hulp op de juiste plaats bieden. Een van de methodes is ons recycle programma waar de klant een ( kapot ) Proof montuur aan ons op kan sturen en vervolgens een korting op een nieuw Proof montuur ontvangt, en indien mogelijk gebruiken we de geretourneerde monturen tijdens ons Do good Project. Ook hebben we in het verleden twee oogklinieken weten te realiseren waar de allerarmsten terecht kunnen voor gratis oogzorg. Van al deze projecten publiceren we videos en blogs om zo te laten zien wat we doen tijdens deze projecten die we niet kunnen realiseren zonder de klanten van Proof Eyewear.

 

 

 

wat kunt u van ons verwachten ? 

 

 

Proof Eyewear is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf en volledig onafhankelijk, hierdoor kunnen we flexibel omgaan met specifieke wensen en vragen van onze klanten. Als onafhankelijke fabrikant is Proof Eyewear de betrouwbare partner voor uw onderneming, zo hanteren we ruimere openingstijden om u nog beter van dienst te zijn als u eventuele vragen heeft. We bieden voorwaarden die afgestemd zijn op uw specifieke behoeftes en wensen, zo kunt u zelf de collectie samenstellen zonder afnameverplichting van complete collecties. Onze doorlopende collecties verminderen de kans op overtollige voorraad. Mocht u nog eventuele vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij dit graag van u door onderstaand formulier in te vullen of door direct contact met ons op te nemen, wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.