do-good-program

We zijn wereldburgers en kiezen ervoor om een ​​sociaal bewust bedrijfsmodel te gebruiken om goed te doen

Hier bij Proof streven we er altijd naar om terug te geven aan de mensen om ons heen; het is echt hoe we onze start hebben gekregen. We willen kwaliteitsproducten bieden die betekenis hebben en iets terug doen door de aankoop van die producten. Samen met inachtneming voor moeder natuur, werken we ook aan hulp voor mensen over de hele wereld. Een deel van elke aankoop gaat naar een goed doel waarvoor we hebben gekozen om te doneren.


Sinds onze start in 2010 hebben we hulp geboden aan de tsunami-slachtoffers in Japan, de rehabilitatie van kindsoldaten in Afrika en de herbebossing in Haïti. In 2013 hebben we het idee om fondsen per project te doneren omarmd. Dat jaar begonnen we met het doneren aan fondsen om twee oogklinieken te bouwen in India, waar meer dan een kwart van de blinde bevolking van de wereld woont. Beide klinieken bieden nog steeds operaties voor staar aan diegenen in nood. In 2015 hadden we het beste van beide werelden en konden we wereldwijd en lokaal teruggeven. We reisden naar El Salvador voor verschillende gemeenschapsprojecten met een donatie van in totaal meer dan $ 12.000 en kort daarna  hebben we $ 12.000  geschonken aan The Nature Conservancy in Idaho. Of het nu in Idaho of India is, voor het onderhoud van land of het verstrekken van oogzorg, wij beschouwen onszelf als wereldburgers en zullen een sociaal bewust bedrijfsmodel blijven gebruiken om goed te doen. We geloven dat zelfs een klein bedrag dramatisch het traject van het leven van mensen kan verschuiven, en het begint allemaal met anderen de tools te geven die ze nodig hebben om te slagen. 

Health + Vision

 We maken van Health & Vision initiatieven een prioriteit bij al onze Do Good projecten. Dit omvat het organiseren van gezondheidsonderzoeken in kansarme landen, het sponsoren van cataract, klompvoet en gespleten lip chirurgie en het verstrekken van een bril aan mensen in nood.

Empowerment

We richten ons op Empowerment projecten die gericht zijn op het bieden van oplossingen die een probleem niet tijdelijk oplossen, maar die een permanente verandering in het leven van mensen mogelijk maken.  Eerdere initiatieven waren onder andere het sponsoren van microleningen voor ondernemers van kwetsbare bevolkingsgroepen, het ondersteunen van vrouwen en kinderen in opvanghuizen en workshops over leiderschapsontwikkeling in weeshuizen. 

Environment

 De inspanningen op het gebied van milieubescherming over de hele wereld lopen uiteen van herbebossing tot de bescherming van wildparken. Duurzaamheid is een van de basisprincipes van Proof en we blijven ernaar streven om onze impact op het milieu te verminderen

Education

Bij elk van de Proof's Do Good projecten richten we ons op onderwijsinitiatieven. Dit omvat alles, van het dekken van inschrijvingsgeld en benodigdheden voor scholen, de wederopbouw van schoolgebouwen, toonaangevende ondernemerschapslessen en nog veel meer.

Health+Vision
Empowerment
Environmental
Education
Brothers

Do Good Program - Current Updates

 • The Peru Project // Maart 2019
  The Peru Project // Maart 2019

  HET PERU PROJECT // MARCH 2019 een terugblik. We planten onze wortels stevig in het geloof dat "iedereen vleugels heeft om te vliegen, sommigen hebben alleen een beetje hulp nodig". Dit principe voedt ons jaarlijkse Do Good Programma; het ondersteunen van mensen en plaatsen die wat meer hulp nodig hebben. Door onze samenwerking met HELP International, Art of Visuals, en onze Proof-klanten, zijn we op 7 en 17 maart naar Peru gegaan voor ons 8e Do Good project. 6,9 miljoen Peruanen leven momenteel in armoede, waarvan 44% op het platteland van Peru. 

 • The Nepal Project
  The Nepal Project

   Bij Proof Eyewear hebben we de volle overtuiging dat "iedereen vleugels heeft om te vliegen, sommigen hebben alleen wat hulp nodig" Dit is de hoeksteen van ons Do Good programma ; Mensen en Plaatsen ondersteunen die een beetje hulp kunnen gebruiken. Door de samenwerking met HELP International en dankzij de klanten van Proof Eyewear, hebben we vrijwilligerswerk gedaan, gereisd en gedoneerd aan diverse projecten over de hele wereld. Voor het zevende jaarlijkse project van 10 - 26 November 2017 was de keuze gevallen op Nepal.

 • The Uganda Project
  The Uganda Project

  Photo courtesy of Travis Burke, @travisburkephotography THE UGANDA PROJECT Hosting eye clinics, spending Thanksgiving in an orphanage, witnessing life changing surgeries, creating memories - Uganda changed us for the better.Explore The Uganda Project Video & Travel Journal to learn more.   VIDEO  TRAVEL JOURNAL  Shop The Uganda Project Shirts

{% comment %} {% endcomment %}
Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. Indien u doorgaat gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over cookies
Accepteren