do-good-program

We zijn wereldburgers en kiezen ervoor om een ​​sociaal bewust bedrijfsmodel te gebruiken om goed te doen

Hier bij Proof streven we er altijd naar om terug te geven aan de mensen om ons heen; het is echt hoe we onze start hebben gekregen. We willen kwaliteitsproducten bieden die betekenis hebben en iets terug doen door de aankoop van die producten. Samen met inachtneming voor moeder natuur, werken we ook aan hulp voor mensen over de hele wereld. Een deel van elke aankoop gaat naar een goed doel waarvoor we hebben gekozen om te doneren.


Sinds onze start in 2010 hebben we hulp geboden aan de tsunami-slachtoffers in Japan, de rehabilitatie van kindsoldaten in Afrika en de herbebossing in Haïti. In 2013 hebben we het idee om fondsen per project te doneren omarmd. Dat jaar begonnen we met het doneren aan fondsen om twee oogklinieken te bouwen in India, waar meer dan een kwart van de blinde bevolking van de wereld woont. Beide klinieken bieden nog steeds operaties voor staar aan diegenen in nood. In 2015 hadden we het beste van beide werelden en konden we wereldwijd en lokaal teruggeven. We reisden naar El Salvador voor verschillende gemeenschapsprojecten met een donatie van in totaal meer dan $ 12.000 en kort daarna  hebben we $ 12.000  geschonken aan The Nature Conservancy in Idaho. Of het nu in Idaho of India is, voor het onderhoud van land of het verstrekken van oogzorg, wij beschouwen onszelf als wereldburgers en zullen een sociaal bewust bedrijfsmodel blijven gebruiken om goed te doen. We geloven dat zelfs een klein bedrag dramatisch het traject van het leven van mensen kan verschuiven, en het begint allemaal met anderen de tools te geven die ze nodig hebben om te slagen. 

Health + Vision

 We maken van Health & Vision initiatieven een prioriteit bij al onze Do Good projecten. Dit omvat het organiseren van gezondheidsonderzoeken in kansarme landen, het sponsoren van cataract, klompvoet en gespleten lip chirurgie en het verstrekken van een bril aan mensen in nood.

Empowerment

We richten ons op Empowerment projecten die gericht zijn op het bieden van oplossingen die een probleem niet tijdelijk oplossen, maar die een permanente verandering in het leven van mensen mogelijk maken.  Eerdere initiatieven waren onder andere het sponsoren van microleningen voor ondernemers van kwetsbare bevolkingsgroepen, het ondersteunen van vrouwen en kinderen in opvanghuizen en workshops over leiderschapsontwikkeling in weeshuizen. 

Environment

 De inspanningen op het gebied van milieubescherming over de hele wereld lopen uiteen van herbebossing tot de bescherming van wildparken. Duurzaamheid is een van de basisprincipes van Proof en we blijven ernaar streven om onze impact op het milieu te verminderen

Education

Bij elk van de Proof's Do Good projecten richten we ons op onderwijsinitiatieven. Dit omvat alles, van het dekken van inschrijvingsgeld en benodigdheden voor scholen, de wederopbouw van schoolgebouwen, toonaangevende ondernemerschapslessen en nog veel meer.

Health+Vision
Empowerment
Environmental
Education
Brothers

Do Good Program - Current Updates

 • IF Social Impact Prize 2021
  IF Social Impact Prize 2021

        Op Dinsdag 12 Juli 2021 ontvingen wij het heugelijke nieuws een winnaar te zijn van de IF Social Impact Prize 2021. Even een stukje geschiedenis van IF World Design Guide, De missie van de IF Design Foundation is het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs, cultuur, sociaal betrokkenheid, duurzaamheid en milieubewustzijn. De IF Design Foundation zal financiële steun verlenen aan geselecteerde onderwerp projecten en ook eigen projecten initiëren - vrij van commerciële druk en beperkingen. IF initieert projecten, conferenties en ondersteunt nieuwe initiatieven. Daarnaast werkt de IF Design Foundation samen met andere design georiënteerde stichtingen en non-profit...

 • Elk Verkocht Montuur Plant Vijf Bomen
  Elk Verkocht Montuur Plant Vijf Bomen

   (Tekst: Dixie Thompson) Proof Geeft Terug Even een kleine update... In een poging om adaptief te zijn in de manieren waarop Proof teruggeeft, hebben we besloten dat terwijl we wachten tot internationaal reizen weer veilig is, we samenwerken met Eden Reforestation om vijf bomen te planten voor elk verkocht montuur. Informatie over Eden Reforestation Projects: Eden hanteert een holistische benadering van herbebossing en ecologisch herstel. Ze werken samen met dorpen die hun bos willen herstellen, en huren en trainen vervolgens de plaatselijke bevolking om nieuwe bomen te planten. De herbebossing verschaft de dorpelingen een vast inkomen dat hen helpt in het levensonderhoud...

 • The Peru Project // Maart 2019
  The Peru Project // Maart 2019

  HET PERU PROJECT // MARCH 2019 een terugblik. We planten onze wortels stevig in het geloof dat "iedereen vleugels heeft om te vliegen, sommigen hebben alleen een beetje hulp nodig". Dit principe voedt ons jaarlijkse Do Good Programma; het ondersteunen van mensen en plaatsen die wat meer hulp nodig hebben. Door onze samenwerking met HELP International, Art of Visuals, en onze Proof-klanten, zijn we op 7 en 17 maart naar Peru gegaan voor ons 8e Do Good project. 6,9 miljoen Peruanen leven momenteel in armoede, waarvan 44% op het platteland van Peru. 

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. Indien u doorgaat gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over cookies
Accepteren