B2B Informatie.

 Proof Eyewear.

Proof Eyewear zag het levenslicht in 2010 en is opgericht door de Broers Tanner, Brooks, en Taylor Dame in Idaho in de Verenigde Staten, maar de wortels gaan terug naar 1954 toen grootvader Bud Dame een houtzagerij startte. De broers groeiden op met “zaagsel in hun aderen” en werkten in de houtzagerij. Het idee ontstond in 2010 toen oprichter Brooks het idee had om een consumentenproduct van hout te maken. Naast zijn Fulltime baan bouwde Brooks het merk Proof verder uit vanuit zijn garage met een laptop en een rek met brillen.

 
Sindsdien is het bedrijf blijven groeien tot een wereldwijde onderneming. Proof is de Pionier op het gebied van duurzame brillen en zonnebrillen, Proof levert producten die met de hand gefabriceerd worden van duurzame materialen waaronder FSC-Gecertificeerd hout uit duurzame bossen, Acetaat op basis van katoen en gerecycled Aluminium. Het is ook niet voor niets dat Proof de drie Principes Erfgoed, Duurzaam, Teruggeven omarmt. 

Proof Eyewear omarmt het idee dat we allemaal Wereldburgers zijn door overal ter wereld een steentje bij te dragen en goed te doen. Ons vogel logo representeert de overtuiging dat “Iedereen heeft vleugels om te vliegen, sommigen hebben een beetje hulp nodig” Met het “Do Good” programma heeft Proof Eyewear al vele mensen wereldwijd Positief beïnvloed.

Vandaag de dag staat het Hoofdkantoor van Proof Eyewear in Boise, Idaho in de Verenigde Staten en worden de producten inmiddels in 20 landen wereldwijd verkocht.

 

Samenwerken met Proof Eyewear.

Bij Proof Eyewear zijn we altijd op zoek naar samenwerkingen om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen wel iets van een ander kan leren en daarom werken we ook samen met mensen en bedrijven uit verschillende vakgebieden. Door deze samenwerkingen maken de mensen kennis met onze duurzame producten en ons Code of Conduct die we hanteren bij leveranciers en toe leveranciers.  


Een samenwerking met Proof Eyewear betekent dat u een leverancier krijgt met een passie voor duurzame materialen en met een flexibele houding. Al onze producten worden met de hand gefabriceerd om zo te garanderen dat elk product uniek is en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, de eindcontrole geschiedt in eigen huis om dit te garanderen.

Wij hanteren ook ruimere openingstijden om u als ondernemer zo goed mogelijk van dienst te zijn als u eventuele vragen heeft. Onze collecties zijn doorlopend om het risico op deadstock in uw winkel te verkleinen. De klant en ondernemer staan bij Proof altijd centraal.

 

Wij voorzien u graag van meer en concretere informatie, en nodigen u uit om onderstaand formulier in te vullen om vrijblijvend de informatie te ontvangen