Proof frontier project : Wild connections photography

 

Hiking Boven 10,000' in de Oostenrijkse  Alpen

@WildConnectionsPhotos neemt  Proof mee op een prachtige wandeling door hun achtertuin, de Oostenrijkse Alpen, Geniet ervan terwijl ze hun verhaal vertellen…
---------------------------------------
Als een avontuurlijke huwelijksfotograaf is het buitenleven en verkennen niet allen een onderdeel van mijn werk, maar ook mijn leven.

Wanneer ik geen bruiloften fotografeer, ben ik op zoek naar bijzondere locaties in de buurt van ons huis in de Oostenrijkse Alpen. Na de recente hittegolf in Europa is het een uitdaging gebleken voor onze weekendavonturen.

 

Afgelopen keer besloten we dat de enigste manier om de ergste hitte te ontvluchten was om naar hoger gelegen gebieden te gaan. We gingen naar de Stubai-Vallei en naar de Gletsjer. Hoewel het slechts 15 Graden was toen we op 3000 meter kwamen was de zon zo sterk dat het veel warmer aanvoelde .

 

We klommen naar de Schlaufelspitze-Top op 3333 Meter en werden getrakteerd op een fantastisch uitzicht op de Gletsjer. Helaas smelten de Oostenrijkse gletsjers in een alarmerend tempo en ik hoop dat het niet te laat is om er nog iets aan te doen. 

 

 

Hartelijke Groeten Uit Oostenrijk.

Meer zien van  Wild Connections Photography ?Kijk Op : INSTAGRAM

« Review door Opticien met baard 10 Duurzame Tips Voor Dagelijks Gebruik »