wat gebeurt er nu bij Proof

WAT GEBEURT ER NU BIJ PROOF 

 

Het is onwerkelijk om te beseffen dat de 1e donderdag van April de start zou zijn van het evenementenseizoen voor Proof Eyewear. Er is in een korte tijd zoveel veranderd in onze maatschappij en dagelijkse bezigheden. Proof is altijd graag dicht bij de gemeenschap en daarom willen we jullie op de hoogte houden wat er aan de hand is, we geven jullie graag een inkijkje.


Dit gebeurt er nu

Omdat we een Lifestyle-merk zijn dat zich richt op duurzaamheid en het terug geven aan diegene die het nodig hebben, zijn we gewend om te reizen en lokaal en internationaal goede dingen te doen. Door de pandemie hebben we onze Falgship Store in het centrum van Boise in de Verenigde Staten tijdelijk moeten sluiten, alle geplande evenementen moeten uit stellen en Ons Do Good Project wat in Cambodja uit moeten stellen tot nader order. In deze tijd realiseren we onszelf dat prioriteiten verschuiven. Online gaat alles nog 'gewoon' door op iwantproof.nl, maar ook hier merken we de invloed van het Covid-19 virus. De werkwijze is veranderd en ook onze logistieke partners hebben de manier van werken aangepast. Het kan wat langer duren dat je bestelling wat langer onderweg is dan gebruikelijk, we vragen daarvoor dan ook je begrip.

 

Do Good 

Zoals sommige wel weten gaat € 10,- van elk verkocht montuur direct naar ons Do Good Programma wat ons in staat stelt om zowel lokaal als internationaal iets te kunnen betekenen bij allerlei Do Good Projecten. Ook dit gaat gewoon door achter de schermen en we gaan het geplande Cambodja Project ook later dit jaar starten zodra het kan, en dit kunnen we realiseren dankzij onze klanten.

 

Dank voor jullie steun

Wij zijn onvoorwaardelijk dankbaar voor deze gemeenschap, jullie helpen ons niet alleen te groeien maar jullie helpen ons ook om overal ter wereld een steuntje in de rug te bieden aan diegene die het zo hard nodig hebben. We zitten met zijn allen in deze surrealistische tijd, en we komen er met zijn allen ook weer uit.

Stay Safe Out There!

« Linda foundation Blue Light Technology / / Waarom het belangrijk is »