Blue Light Technology / / Waarom het belangrijk is

de Blue Light Glazen zijn Er! 

Waar gaat de Hype over ?

De hype is er echt voor de blauwlicht glazen technologie - iedereen vraagt erom en iedereen draagt het. Maar waarom? We staren al ons hele leven naar schermen (gek toch?) en zijn tegenwoordig verslaafd aan onze telefoons. Volgens de American Optometric Association heeft digitale oog vermoeidheid "een groep van oog- en gezichtsproblemen die het gevolg zijn van langdurig computer-, tablet-, e-reader- en mobiele-telefoongebruik". De problemen variëren van wazig zicht en droge ogen tot hoofdpijn en nekpijn. Binnen dit proces worden we blootgesteld aan blauwe lichtgolven die negatieve langetermijneffecten hebben.Waarom Blue Light Technology?
Gemiddeld brengen we tot 7 uur per dag door op digitale apparaten en het is onvermijdelijk om een digitaal scherm tegen te komen binnen uw dagelijkse routine. Laten we eerlijk zijn, het is onvermijdelijk. Blauwlicht technologie wordt gebruikt om schadelijke blauwe golven te blokkeren terwijl u uw dag volbrengt. Als u merkt dat u regelmatig hoofdpijn krijgt, jeukende ogen en voortdurend moe bent, kan dit een gemakkelijke en stijlvolle oplossing zijn. 

Dagelijkse Routine!
U kunt gerust zijn in de wetenschap dat u voor uw gezondheid zorgt door eenvoudigweg optische frames met blauwe licht technologie te dragen. Of u nu TV kijkt, door uw favoriete IG-accounts bladert of op uw werk opdrachten weg werkt, uw ogen zullen er goed uitzien terwijl de glazen u goed doen.

Beter Slapen!
Dat klopt! Je krijgt een betere nachtrust als je ogen 's nachts beschermd zijn tegen blauwe lichtgolven. Volgens de Harvard Medical School, "was de zon tot de komst van het kunstlicht de belangrijkste bron van verlichting, en brachten de mensen hun avonden door in (relatieve) duisternis". Blauw licht technologie blokkeert de golflengten die ons lichaam vertellen om wakker te blijven. 

 

In welke stijlen zijn de Monturen verkrijgbaar?
We hebben net TWEE nieuwe monturen gelanceerd (de Vista Rx en de Quinn Rx) die standaard voorzien zijn van Blue Light Technology. De Heber Rx, een bestseller, is ook verkrijgbaar met deze glazen. Meer Rx stijlen komen binnenkort met Blue Light Technology. Volg ons @proofeyewearnederland voor de meest actuele stijlen.

Wat denk je ervan?
Probeer onze nieuwe Blue Light Stijlen en kijk of ze de hype waarmaken! Beschikbaar online en in de detailhandel. Wij bieden GRATIS verzending op alle bestellingen, en alle monturen worden geleverd met een 2-jarige fabrieksgarantie.

THE BLUE LIGHT COLLECTION // SHOP NOW

« wat gebeurt er nu bij Proof The Peru Project // Maart 2019 »