The Peru Project

 

 

 

The Do Good Program // PERU

March 8th – 17th, 2019  

 

 

 


Giving back one country at a time.

 

 

 

 

 Wij hebben de overtuiging dat "Iedereen vleugels heeft om te vliegen, sommige hebben gewoon een beetje hulp nodig." Deze overtuiging voedt ons jaarlijkse Do-Good Programma; mensen en plaatsen ondersteunen die een beetje hulp nodig hebben. Door onze samenwerking met HELP international en onze Klanten hebben we veel mooie dingen gedaan bij diverse projecten in El Salvador, India, de Filipijnen en Nepal. In maart gaan we naar Peru.

 

 Onze Missie

Terwijl wij op locatie zijn zullen onze inspanningen afstemmen met HELP International. Trouw aan het gedachtegoed van alle Do-Good Projecten van Proof, zullen we ons inzetten voor het creëren van duurzame verandering met betrekking tot economische ontwikkeling, milieubehoud, educatie en visuele gezondheid. Net als onze brillen zijn onze Do-Good Projecten niet een onze-size-fits-all

Waarom Peru ?

6.9 Peruvianen leven momenteel in armoede, waarvan 44% op het platteland van Peru. Volgens het Nationale Instituut voor de Statistiek (INE) van Peru is het armoede percentage van het land in 2017 gestegen tot het hoogste aantal in 16 Jaar. 375.000 mensen werden armer. Op basis van deze cijfers leeft 1 op de 5 Peruvianen (21,7%) onder de armoedegrens. Cijfers van extreme armoede -op basis van diegene die leven van "S/"183 ( €49) per maand- zijn 3% in het stedelijk gebeid en maar liefst 12% in landelijke gebieden.

Hoe we kunnen helpen

Onze inspanningen zullen specifiek gericht zijn op de behoeften van individuen en gemeenschappen in Peru. Proof en HELP International zullen samenwerken om gezondheid- en leermiddelen te verstrekken aan mensen die in armoede leven op het platteland. In samenwerking met de bevolking van Peru zullen we helpen om de armoede te bestrijden.

De impact van Proof

Dankzij de steun van onze klanten hebben we meer dan 12% van de jaarlijkse winst gedoneerd aan ons Do Good Programma.

Bekijk hier hoeveel we vorig jaar hebben bereikt:

2017Year in review

 


 

 

 

Het is dankzij de klanten van Proof Eyewear.

___________

$10 van elk verkocht montuur gaat direct naar ons DO-Good Programma.

 

 

 Stay Tuned for more.....