Cambodia ProjectThe Do Good Program // CAMBODIA

Tot onze spijt moeten we onze Proof community informeren dat ons Do Good Project naar Cambodja, dat gepland staat voor maart 2020, vertraging heeft opgelopen door geannuleerde vluchten die direct verband hielden met de uitbraak van het Coronavirus. Het is in het belang van ons team om dit initiatief uit te stellen totdat de reis door China weer veilig is.

We werken samen met onze partner, HELP International, om dit project later dit jaar te coördineren, mits de omstandigheden zijn verbeterd. In de tussentijd zullen we blijven zoeken naar directe mogelijkheden om op lokaal en internationaal niveau terug te geven.

Dank u voor uw steun, het is dankzij u, dat we kunnen blijven geven aan degenen die het nodig hebben. Blijf op de hoogte van aanvullende updates met betrekking tot de status van ons Do Good project, evenals de andere manieren waarop we van plan zijn om dit jaar goed te doen.


 

                                                                                                                                

Giving back one country at a time

 

Wij hebben de opvatting dat "Iedereen vleugels heeft om te vliegen, sommigen hebben alleen een beetje hulp nodig". Deze overtuiging ligt aan de basis van ons jaarlijkse Do Good Programma; Het ondersteunen van mensen en plaatsen die een beetje hulp nodig hebben. Door onze samenwerking met HELP International en dankzij onze Proof - Klanten hebben we diverse projecten gerealiseerd en gedoneerd aan projecten in El Salvador, India, de Filipijnen, Oeganda, Nepal en Peru. In maart van dit jaar gaan we naar Cambodja.

 

 

 

Onze Do Good Missie

Terwijl we in Cambodja zijn, zullen we ons aansluiten bij de initiativen van Help International. Zoals bij all Do Good Projecten van Proof, zullen we ons inzetten voor het creëren van duurzame verandering met betrekking tot economische ontwikkeling, milieubehoud, onderwijs en visuele gezondheid. Net zoals onze monturen is ieder project uniek


Waarom Cambodja ?

- Bevolking 16,4 miljoen | Armoedecijfer 13,5%.  

- Onderwijs // Tijdens de Rode Khmerrevolutie werd onderwijs verboden. Scholen werden vernietigd en leerkrachten werden geëxecuteerd.  

- Toegang voor gehandicapten // Ontzegging van normale kansen en verbetering van het leven. Vaak op straat bedelen om zichzelf en hun gezinnen te voeden.   

- Gezondheidszorg // Onderontwikkeld met de hoogste behoeften aan gezondheidszorg voor vrouwen.

 

 

Hoe Kunnen We Helpen 

Onze inspanningen zullen specifiek gericht zijn op de behoeften van de individuen en gemeenschappen in Cambodja. Proof en HELP International zullen samenwerken om mensen die in armoede leven binnen de plattelandsgemeenschappen te voorzien van gezondheids- en onderwijsmiddelen. We zullen projecten samen creëren om de bevolking van Cambodja in staat te stellen een duurzame impact te hebben.

 

 

De Proof Crew Impact

Dankzij de steun van onze klanten hebben we meer dan 12% van de jaarlijkse winst gedoneerd aan ons Do Good Programma. 


Kijk eens hoeveel we samen hebben bereikt bij ons laatste Do Good project:

2019 Peru Project