Omruilen

Als uw Proof-product beschadigd is, raadpleeg dan de garantieclaim.

Indien u niet tevreden bent over uw aankoop kunt u de artikelen tot 14 dagen na ontvangst omruilen, mits u ze via Proof Eyewear (www.proofeyewear.nl) heeft gekocht, en de artikelen in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn ontvangen.

  • Het product moet ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking worden geretourneerd  .
  • Klanten die producten terugsturen die niet in de oorspronkelijke staat verkeren, kunnen worden onderworpen aan een vergoeding van maximaal 25% van het totale bedrag van de oorspronkelijke aankoopprijs om het totale product in oorspronkelijke staat te krijgen.

*Let Op: U kunt onderworpen zijn aan het betalen van een prijsverschil als het product dat u ruilt een hogere of lagere prijs heeft. In dergelijke gevallen zal een elektronische factuur worden verzonden naar het E-mailadres die in het ruilformulier wordt verstrekt en zal de ruil niet worden verwerkt totdat de betaling voor deze factuur is voldaan..

Hoe ruil ik mijn Proof product:

Druk het ruilformulier af, vul het in en stuur het samen met uw Proof product op. Wij raden u aan om uw Proof product op een traceerbare manier te versturen (zoals TNT of UPS), aangezien Proof Eyewear niet verantwoordelijk is voor verloren of verkeerd geadresseerde verpakkingen. Voor meer informatie kunt u ons mailen op info@proofeyewear.nl.

Retourneer geen monturen met uw brillenglazen op sterkte; wij zijn niet verantwoordelijk voor brillenglazen op sterkte die hier in de Proof Eyewear faciliteiten worden ontvangen..

Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, verwachten we 5 tot 7 werkdagen verwerkingstijd nodig te hebben voor uw ruil..

Voor verdere vragen met betrekking tot het uitwisselen van Proof producten kunt u contact opnemen met, info@proofeyewear.nl

Let Op: Producten gekocht bij een geautoriseerde dealer moeten worden geretourneerd naar de winkel waar het product is gekocht.

Download het formulier (klik hier om het Ruil formulier te downloaden)
Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. Indien u doorgaat gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat. Lees hier meer over cookies
Accepteren